Ouders Amsterdam

Ouders Amsterdam, een website met uitleg over het onderwijs van tegenwoordig. Wij willen binnen een jaar een toonaangevende website zijn op het gebied van informatie voor de ouders, maar ook de studenten, van middelbare scholen in Amsterdam, zoals Actieve Ouders Amsterdam. Hierna zullen wij ons gaan richten op hogere scholen en universiteiten, wat uiteindelijk kan uitlopen op ook informatie over de arbeidsmarkt.
Deze website wordt gemaakt door Webdesignbureau in Amsterdam.

Op deze website willen wij u niet alleen informeren over het onderwijs, maar ook de kans geven om vragen te stellen aan onze lezers. Zo zijn wij bezig met een interactieve pagina voor de Vraag&Antwoord sectie.
U kunt nu al vragen insturen hiervoor, zoals bijvoorbeeld Henk Ploeger van Tegelzetters in Amsterdam al zeer veel gebruik van heeft gemaakt.

Naast alleen de website zijn wij ook een eigen kantoortje begonnen, waar we de ouders van middelbare school studenten kunnen ontvangen om hun samen met hun kinderen te komen informeren naar passende opleidingen. Toevalligerwijs hebben wij deze plek kunnen krijgen via een ouder die langs kwam bij de oude werkplek via Zaalverhuur Amsterdam. Wij hebben ondertussen via de ouders al een vaste Glazenwasser en een vast Schoonmaakbedrijf.

Half 2014 hopen wij ook op scholen langs te kunnen gaan om daar de studenten zelf te informeren, waarvoor wij natuurlijk de ouders ook uitnodigen om deze presentaties, etc. bij te wonen.

En de plannen voor 2015 zijn om ook de hogere scholen erbij te betrekken, op dit moment zijn wij namelijk alleen gericht op middelbare school studenten en hun ouders, maar er zijn ook genoeg ouders van studenten op hogere scholen die graag meer informatie willen, of vragen hebben.

Mocht dit allemaal verlopen als gepland zullen wij in ieder geval op deze website aparte secties openen voor de verschillende niveaus, maar ook veel meer langsgaan bij verschillende scholen door heel Amsterdam. Tevens zijn wij op dit moment aan het onderzoeken of wij ook niet zelf Huiswerkbegeleiding in Amsterdam kunnen gaan organiseren. Daar is veel vraag naar vanuit de studenten en de ouders, dus waarom doen wij dat niet zelf.

Wij zijn nu nog hard bezig met samenwerkingscontracten op te zetten met bedrijven bij ons in de regio, om niet alleen linkjes uit te wisselen maar ook klanten. Zoals wij nu bijvoorbeeld al een samenwerking hebben opgezet met De beste rijschool van Amsterdam, wij sturen onze studenten door naar hun en zij hebben flyers in de auto’s liggen over ons.

Er zijn bij ons ook afspraken te plannen voor studiekeuze advies, dit kost eenmalig 25 euro en duurt 2 uur. Hierbij krijgt u ook een kortingsbon voor Uiteten in Amsterdam voor 3 personen.

Wij bedanken ook nog de Onderwijs Consument.